ME & MONIIKKA

Vi har håndplukket og samlet vores yndlingsmærker under ét tag… såre simpelt. Vi er vilde med de internationale designerbrands, som kan noget helt specielt og får os alle til at føle os ganske særlige. Derfor har vi bl.a. disse brands i butikken:

ARMANI
MMISSONI
KARL LAGERFELD
BOUTIQUE MOSCHINO
LOVE MOSCHINO
DIANE VON FURSTENBERG
HALEBOB
EQUIPMENT
HUDSON JEANS
WOLFORD

Vi er eneforhandler på flere af vores brands og køber altid få stk. af hver style, så du undgår at møde ‘kollegaen’ i samme outfit til firmafesten.

Vores sortiment dækker fest, casual og business. Vi vægter kvalitet og pasform og vælger gerne farver og print.

Du finder stilsikre, lækre, klassiske med et twist og unikke styles i butikken. Det kan supplere din garderobe, og det kan tilføre en ny retning, som samtidig kan bygges videre på. Og det hjælper vi gerne med… det er faktisk vores vigtigste opgave, og vi elsker det!

‘Vi’ er Winny Gade og Moniikka Busch.

Vores passion er tøj! Men ikke ‘hvad-som-helst’… Vi elsker at sammensætte det rigtige outfit til vores kunder, fremhæve det unikke ved den enkelte… måske udfordre vores kunder lidt samtidig med, at kunden skal føle sig 100% tryg ved købet.

Vi har verdens bedste kunder, der fortjener god service, opmærksomhed …og gerne en kop kaffe i vores hyggelige butik i Risskov 🙂

VELKOMMEN 🙂